Polskie restauratorki Lara Gessler i Sandra Kotowicz znalazły się wśród gości odmienionej restauracji Ferula w hotelu Bacówka Radawa & SPA****.
Restauracja Ferula, po metamorfozie, została oficjalnie otwarta w minioną sobotę, 9 grudnia). Lokal ma otwartą kuchnię, goście mogą okazję obserwować kucharzy przy pracy nad potrawami, a sam szef osobiście serwuje dania do stolików
Kamil Wyka, szef kuchni Feruli, w sobotę, prezentując innowacyjną koncepcję z otwartą kuchnią, poprowadził wyjątkową kolację degustacyjną. Goście mieli okazję obserwować proces przygotowywania potraw w otwartej kuchni wraz z pairingiem win.
Wieczór urozmaicała także muzyka na żywo, tworząc niezapomnianą atmosferę. W gronie gości znaleźli się również znawcy kulinarni, m.in. Lara Gessler, Sandra Kotowicz, dodając swoją obecność do tej kulinarnej uczty.
Bądź na bieżąco.
Obserwuj nas na Instagramie!– Otwarcie restauracji Ferula stanowi nowy rozdział w gastronomii, łącząc innowacyjność z tradycją, a goście są integralną częścią tego kulinarnego wydarzenia – podkreślają twórcy zmian w restauracji w hotelu Bacówka Radawa & SPA****.
– Zapraszamy serdecznie wszystkich do odwiedzenia restauracji. Ferula jest otwarta w czwartek od 13:00 do 21:00, piątek i sobotę od 13:00 do 22:00 oraz niedzielę od 13:00 do 20:00 – zachęcają właściciele restauracji.
MATERIAŁ PARTNERA