Polskie restauratorki Lara Gessler i Sandra Kotowicz znalazły się wśród gości odmienionej restauracji Ferula w hotelu Bacówka Radawa & SPA****.
Restauracja Ferula, po metamorfozie, została oficjalnie otwarta w minioną sobotę, 9 grudnia). Lokal ma otwartą kuchnię, goście mogą okazję obserwować kucharzy przy pracy nad potrawami, a sam szef osobiście serwuje dania do stolików
Kamil Wyka, szef kuchni Feruli, w sobotę, prezentując innowacyjną koncepcję z otwartą kuchnią, poprowadził wyjątkową kolację degustacyjną. Goście mieli okazję obserwować proces przygotowywania potraw w otwartej kuchni wraz z pairingiem win.
Wieczór urozmaicała także muzyka na żywo, tworząc niezapomnianą atmosferę. W gronie gości znaleźli się również znawcy kulinarni, m.in. Lara Gessler, Sandra Kotowicz, dodając swoją obecność do tej kulinarnej uczty.
– Otwarcie restauracji Ferula stanowi nowy rozdział w gastronomii, łącząc innowacyjność z tradycją, a goście są integralną częścią tego kulinarnego wydarzenia – podkreślają twórcy zmian w restauracji w hotelu Bacówka Radawa & SPA****.
– Zapraszamy serdecznie wszystkich do odwiedzenia restauracji. Ferula jest otwarta w czwartek od 13:00 do 21:00, piątek i sobotę od 13:00 do 22:00 oraz niedzielę od 13:00 do 20:00 – zachęcają właściciele restauracji.
MATERIAŁ PARTNERA