Restauracja Ferula w hotelu Bacówka Radawa & SPA****, która przez lata zdobyła dziesiątki wyróżnień i nagród, przechodzi gruntowny remont. Szykujcie się na rewolucję w sposobie serwowania i przygotowywania dań.
– Już od pewnego czasu nurtował mnie pomysł na zmiany w tym miejscu – mówi Kamil Wyka, szef kuchni. – Cały czas wprowadzaliśmy nowości i próbowaliśmy zaskakiwać naszych gości. Tym razem, wspólnie z właścicielami obiektu, szykujemy prawdziwą niespodziankę! – zapowiada
Czym dokładnie jest ta niespodzianka? To ogromna metamorfoza restauracji Ferula, która od 9 grudnia zostanie przekształcona w lokal z otwartą kuchnią. – Nasi goście będą mieć okazję obserwować kucharzy przy pracy nad potrawami, a sam szef będzie osobiście serwować dania do stolików – zapowiadają twórcy metamorfozy.
– Nigdy nie stoimy w miejscu – mówi Joanna Preisner, właścicielka Hotelu Bacówka Radawa & SPA****. – Chcemy zmieniać się dla naszych gości, ale równocześnie tworzyć inspirujące miejsca w którym mogą rozwijać się takie talenty jak Kamil Wyka i jego team. Cieszę się, bo mogłam się też wykazać w projektowaniu wnętrza restauracji – czekam na Wasze opinie!
Bacówka Radawa & SPA**** zaprasza na oficjalne otwarcie oraz kolację degustacyjną – w sobotę (9 grudnia), o godz. 18:00. Oprócz menu skomponowanego przez szefa kuchni specjalnie na tę okazję, będziecie mogli delektować się selekcją win przy akompaniamencie muzyki na żywo. Rezerwacja miejsc pod numerem: 530 530 511.
MATERIAŁ PARTNERA
redakcja@rzeszow-news.pl